Over ons

Onze specialiteit

Onze kracht is om het aan ons uitbestede werk probleemoplossend, snel en efficiƫnt uit te voeren, met oog voor perfecte afwerking en oplevering. Dat is onze specialiteit en dat is waar wij goed in zijn. Hierdoor kan onze klant zich richten op haar kernactiviteiten.

R.V.D.S. heeft kennis van netwerkinstallaties van Fiber To The Home tot groot zakelijke markt. In de volgende sectoren zijn wij actief; telecommunicatie, energie, industrie, utiliteits-,spoor- weg- en waterbouw, overheidsinstellingen, gezondheidszorg, onderwijs & wetenschap en voor consumenten.

Onze organisatie

Sinds haar oprichting, zo'n 5 jaar geleden, is R.V.D.S. uitgegroeid tot een stevige, professionele organisatie. De telecommunicatiewereld waarin we actief zijn, is erg dynamisch en technische innovaties zijn bijna dagelijkse kost. R.V.D.S. investeert daarom veel in moderne apparatuur, om zodoende deze ontwikkelingen bij - en voor te blijven.

We beschikken over de diverse certificatie die voor optimale kwaliteitsbeheersing van belang zijn. Daarnaast zorgen wij voor goede opleidingen voor ons personeel, zodat ook zij van de laatste technieken op de hoogte zijn.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x